Använd vår unika data om livsmedel och dess ingredienser

Är du livsmedelåterförsäljare, producent, grossist, driver kostrådgivning- eller prisjämförelsesajt? Vill du låta dina användare filtrera sökresultatet, berika dina livsmedelsprodukter med extra information eller behöver du statistik för beslutsunderlag? Då kan vi hjälpa er!

Få svar på frågan ”Kan jag äta det här?”

Uppskattningsvis undviker runt en tredjedel av Sveriges befolkning idag ett eller flera livsmedel på grund av allergi eller överkänslighet. Mängder av svenskar följer också olika livsstilsdieter av hälsoskäl eller undviker vissa livsmedel och ingredienser på grund av religion eller etiska skäl.

Lyssna på dina kunder och öka din försäljning

Att göra medvetna och kundanpassade matval är framtiden – efterfrågan är enorm! En stor förändring inom hela livsmedelsbranschen har redan startat. Med ökad transparens ges makten till kunden och här gäller det att inte halka efter.

Med hjälp av eatermap FoodData kan du vara med och driva på positiva förändringar, få ökat förtroende från dina kunder, skapa merförsäljning och utveckla din affärsmodell.

Unik data

Eatermap FoodData har analyserat över 150 000 livsmedel som säljs i Sverige. Vi har över 60 olika filter (tags) som redan hjälper över 1000 användare välja rätt mat för just den användaren dagligen via vår app. Dessa unika filter erbjuder vi nu andra företag.

Data as a service

Eatersmap FoodData gör svår och avancerad information runt livsmedel strukturerad och lättförståelig. Vi delar med oss av vår data som en tjänst (api eller fil).

Intresserad?

Kontakta Johan Björklund
johan@eatersmap.com
Tel: 0706-412681

Vårt erbjudande

Filter

Med våra filter (tags) kan ni hjälpa konsumenter som exempelvis önskar äta glutenfritt, mjölkfritt, varor fria från griskött, vill undvika vissa tillsatser mm. att enkelt hitta rätt.

Stukturerad ingredienslista

Vi har identifierat, sorterat och grupperat ingredienserna på innehållsdeklarationen. Detta innebär att vi kan erbjuda en tydligare ingredienslista med förklarande information till de ofta svårtolkade ingredienserna.

Alternativa produktförslag

Vår teknik gör det möjligt för oss att tillhandahålla träffsäkra förslag på liknande livsmedel. Vi tar hänsyn till en mängd faktorer, inklusive innehåll, produkkategori, namngivning på olika språk, beskrivande text med mera, för att säkerställa en relevant och tillförlitlig matchning

Statistik och siffror

Vi har strukturerat, grupperat och sorterat alla Sveriges ingredienser. Dessutom har vi samkört flera olika datakällor. Detta innebär att vi vet väldig mycket om våra svenska livsmedel. Denna information delar vi gärna med oss av.