Medvetna matval är framtiden

Ge svar på frågan ”Kan jag äta det här?”

Uppskattningsvis undviker runt en tredjedel av Sveriges befolkning idag ett eller flera livsmedel på grund av allergi eller överkänslighet. Mängder av svenskar följer också olika livsstilsdieter av hälsoskäl eller undviker vissa livsmedel och ingredienser på grund av religion eller etiska skäl.

Lyssna på dina kunder och öka din försäljning

Att göra medvetna och kundanpassade matval är framtiden – efterfrågan är enorm! En stor förändring inom hela livsmedelsbranschen har redan startat. Med ökad transparens ges makten till kunden och här gäller det att inte halka efter. Efterfrågan bland konsumenterna är enorm!

Vi erbjuder nu er möjligheten att skapa unika livsmedelsfilter för varje kund. Med hjälp av eatermap FoodData kan du vara med och driva på positiva förändringar, få ökat förtroende från dina kunder, skapa merförsäljning och utveckla din affärsmodell.

Unik data

Vi har information runt de allra flesta livsmedel som säljs i Sverige. Eatermap FoodData analyserar ingredienser och näringsvärden i kombination med annan data.

Data as a service

Eatersmap FoodData gör svår och avancerad information runt livsmedel strukturerad och lättförståelig. Vi delar med oss av vår data som en tjänst (api eller fil).

Intresserad?

Kontakta Johan Björklund
johan@eatersmap.com
Tel: 0706-412681

Vårt erbjudande

Filter

Filter (tags) Med våra filter kan ni hjälpa konsumenter som exempelvis önskar äta glutenfritt, mjölkfritt, varor fria från griskött eller vill undvika vissa tillsatser. Vi erbjuder ett gränssnitt för att ändra urvalet i dessa filter och det är lätt att skapa nya kundanpassade filter.

Extra information om ingredienser

Vi har sorterat och grupperat ingredienserna från innehållsdeklarationen. Detta innebär att vi kan erbjuda förklarande information till de ofta svårtolkade ingredienserna. Ordning och reda med andra ord!

Tillsatt socker

Vår avancerade sockeruträkning avgör mängden tillsatt socker i en vara. Märkningen består av fyra olika färger och följer WHO:s och Livsmedelsverkets rekommendationer.

Statistik och siffror

Vi har strukturerat, grupperat och sorterat alla Sveriges ingredienser. Dessutom har vi samkört flera olika datakällor. Detta innebär att vi vet väldig mycket om våra svenska livsmedel. Denna information delar vi gärna med oss av.